BETONILATTIAT AMMATTITAIDOLLA VAASASSA

Yhteystietomme

SSTH-Lattiat Oy tarjoaa ammattitaidolla tehdyt betonilattiat. Vahvuutemme ovat betonilattiavalut ja kuivasirotepinnoitelattiat. Lisäksi tarjoamme timanttihiontaa. Valikoimiimme kuuluvat Neodur HE2 ja HE3 sirotteet. Toimimme Vimpelistä käsin mutta pääsääntöisesti alueella Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, eli vanhan Vaasan lääni.

Palvelemme pääsääntöisesti yrityksiä, mutta mahdollisuuksiemme mukaan myös yksityisiä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä
tarjous kokeneelta tekijältä. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Tietoa käyttämistämme kuivasirotteista

NEODUR HE2/HE3


Neodur HE2 ja HE3 ovat korundipohjaisia sirotteita. Korundi on huomattavasti kvartsia kovempaa, eli korundipohjaisilla sirotteilla lattioista saadaan paremmin kulutusta kestäviä kuin perinteisillä kvartsipohjaisilla sirotteilla.

HE2:n ja HE3:n erona on kovien runkoainesten määrä. HE3:ssa on enemmän mm. korundia, mikä tuo lisää kulutuskestäyyttä lattiapintaan. Suomessa HE3:n käyttö on ollut vähäisempää, koska myös HE2:n avulla päästään 1-luokan kulutuskestävyyteen. Mikäli kulutuskestävyyttä halutaan parantaa korkeammista vaatimuksista johtuen, käytetään yleensä piikarbidi- tai metallipohjaisia sirotteita.

Molempia tuotteita on saatavana myös värillisenä Korodur-värikartan mukaisesti. Värillisiä sirotteita käytettäessä on huomattava, että kyseessä on "luonnontuote" eikä lattiasta tule samalla tavalla tasaväristä kuin maalaamalla tai pinnoittamalla. Värillisiä sirotteita tulee käyttää noin 1–2 kg/m2 enemmän kuin normaalia sementinharmaata sirotetta, jotta varmistetaan mahdollisimman tasavärinen pinta. Paras ratkaisu tasavärisen, kulutuskestävän pinnan saamiseksi on HE65-kovabetonipintaus.

NEODUR HE2 METALLIC


Myös HE2 Metallic on korundipohjainen sirote. Kovempaa kulutuskestävyyttä vaativissa kohteissa suositellaan käytettäväksi HE2 sirotteesta versiota, johon on lisätty metallurgiakuonaa. Tämä lisää kulutuskestävyyttä vielä huomattavasti. Kulutuskestävyydessä päästään vaativimpaan DIN-luokkaan, jolloin lattiapinta ei käytännössä normaalikäytössä kulu.

Tyypillisiä käyttökohteita metalliselle sirotteelle ovat teollisuudessa sellaiset lattiat, joihin kohdistuu isku- tai laahausrasitusta. Normaalirakentamisessa kauppakeskusten ja muiden kovassa käytössä olevien tilojen, kuten pysäköintihallien, kuivasirotteena metallinen versio on oikea valinta. Varsinkin kovemman kulutuksen alueet, kuten rampit ja jyrkät mutkat, ovat tyypillisiä metallisen version käyttökohteita.

HE2 Metallic on ruostumaton kuivasirote eli pinnassa ei näy rumia ruosteläikkiä, vaikka se sisältääkin metallisia runkoaineksia. Tämä johtuu sirotteessa käytettävien muiden raaka-aineiden ruostumista ehkäisevästä vaikutuksesta.

Käyttämistämme jälkihoitoaineista

KOROTEX

Korotex on akryylihartsipohjainen betonilattioiden jälkihoitoaine, joka estää tehokkaasti tuoreen betonipinnan liian nopean kuivumisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä SSTH-Lattiat Oy:hyn, kun tarvitset kokemuksella tuotetut betonilattiat ja timanttihionnat. Vuosien toimintamme aikana olemme hioneet prosessimme siten, että pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.